En unik mulighed for unikke projekter

Få en gratis prototype af din forretningsidé

Hvordan det fungerer

Din rejse fra idé til lancering

1. Samtale og evaluering

Vi har en dybdegående samtale om dit projekt og afgør, om det kan lade sig gøre at lave en gratis prototype.

2. Udvikling af prototypen

Jeg laver gratis en grov prototype af dit projekt i WordPress ved at installere egnede plugins men uden ydeligere tilpasning.

3. Overlevering og videre udvikling

Du modtager prototypen og kan enten selv videreudvikle den til en MVP (evt. med lidt betalt vejledning), eller jeg kan gøre det til en god pris.

4. MVP og lancering

MVP'en lanceres, og du kan få feedback fra dine kunder på din idé (proof of concept). Videreudvikling kan foretages efter behov.

The process

Forstå processen: Fra idé til lancering

Herunder kommer processen for hvordan vi omdanner din idé til en prototype (en grov version som ikke er klar til lancering) og derefter til en MVP (en basal version som er klar til lancering).

1.

1. Samtale og evaluering

I det første trin tager vi en grundig samtale sammen. Denne samtale tjener to formål: For det første skal jeg forstå dit projekt og dets specifikke behov, og for det andet skal jeg evaluere, om dit projekt er egnet til dette koncept. Vær opmærksom på, at dette koncept ikke passer til alle og enhver – jeg er primært på udkig efter projekter, der går ud over en simpel hjemmeside og kræver noget unikt og specialiseret.

2.

2. Udvikling af prototypen

Hvis dit projekt er godkendt, går jeg igang med at udvikle en gratis prototype. Ved hjælp af tilgængelige WordPress-plugins skaber jeg en grundlæggende version af dit projekt. Dette er dog ikke en fuldgyldig løsning, men snarere en grov prototype, der viser, hvad der kan laves.

3.

3. Overlevering og videre udvikling

Når prototypen er udviklet, overdrager jeg den til dig sammen med en kort 10-20 minutters video. Videoen gennemgår hurtigt, hvad der er blevet installeret, og hvordan du kan fortsætte på egen hånd. Denne video vil give dig et overblik og kan pege på nogle ressourcer (som artikler eller YouTube-videoer) for at hjælpe dig videre. Bemærk, at hvis du har brug for yderligere vejledning ud over denne indledende hjælp, eller hvis du ønsker at jeg skal videreudvikle prototypen til en MVP for dig, vil dette være mod betaling, enten på timebasis eller ved køb af et klippekort.

4.

4. MVP og lancering

Når din prototype er blevet finpudset til en MVP (Minimum Viable Product – en basal version klar til lancering), er det tid til at bringe den ud i verden. I videoen, jeg udleverede i forrige trin, vil det være forklaret, hvordan du kan publicere dit produkt på nettet. Dette vil kræve, at du finder et sted at hoste produktet, eller at du vælger at hoste det hos mig mod betaling.

Hvis du i den forbindelse ønsker at betale for yderligere vejledning, kan jeg hjælpe dig med mere end det mest basale, som er nævnt i videoen. Jeg kan rådgive dig om, hvordan du bedst lancerer dit produkt for at sikre en optimal start. Dette vil involvere opsætning af Google Analytics og lignende værktøjer for at indsamle data om dine besøgende og deres adfærd på din hjemmeside. Dette vil på sigt give dig uvurderlig indsigt i, hvordan du kan forbedre dit produkt for bedre at ramme din målgruppe. Det skal dog bemærkes, at dette ikke er livsnødvendigt (men dog stærkt anbefalet) og kan springes over, hvis du ønsker at minimere omkostningerne.

Når produktet er lanceret, og du begynder at se trafik og endda indtægter, kan du vælge at fortsætte arbejdet selv med at finpudse det endnu mere for at øge trafikken og omsætningen, eller du kan bruge min hjælp til yderligere at forbedre din MVP. Dette vil være mod betaling på timebasis eller ved at du køber et klippekort.

Indsend dit projekt til vurdering

Lad os sætte dit unikke projekt i gang. Udfyld formularen nedenfor, så vender jeg tilbage hurtigst muligt for at høre nærmere.

Ofte Stillede Spørgsmål

At springe ud i et nyt projekt kan være overvældende, og der kan opstå mange spørgsmål undervejs. Her er svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål for at hjælpe dig med at få en bedre forståelse af processen og konceptet bag en gratis prototype.

Jeg er primært på udkig efter unikke projekter, der går ud over en simpel hjemmeside. Konceptet er ikke rettet mod projekter, der er en almindelig visitkort hjemmeside eller en typisk webshop uden unikke funktioner. Men selvom dit projekt ikke kvalificerer sig til en gratis prototype, er jeg naturligvis mere end glad for at hjælpe dig med at udvikle din hjemmeside mod betaling fra starten. Egnetheden af dit projekt til en gratis prototype vil blive bestemt under vores indledende samtale og vil blandt andet afhænge af, om jeg kan opbygge prototypen ved hjælp af eksisterende WordPress plugins.

En gratis prototype er en grundlæggende version af dit projekt, der giver dig mulighed for at se og interagere med din idé i praksis. Den repræsenterer hovedfunktionerne i dit projekt, men er ikke en fuldt finpudset løsning, der er tilpasset nøjagtigt til din virksomhed. Efter overleveringen ligger der stadig arbejde i at færdiggøre projektet og finpudse det, inden det kan kaldes en MVP klar til lancering.

Når jeg overleverer prototypen, får du også en kort video, der forklarer, hvad der er installeret, og hvordan du kan fortsætte med at udvikle på egen hånd. Videoen indeholder nyttige ressourcer, som artikler eller YouTube-videoer, der kan hjælpe dig med at finpudse prototypen. Hvis du har brug for mere dybdegående vejledning, kan dette tilbydes mod betaling.

Hvis du ønsker, at jeg skal videreudvikle din prototype til en MVP (Minimum Viable Product), kan jeg gøre dette mod betaling på timebasis eller ved køb af et klippekort. Vi kan diskutere detaljerne om dette, hvis/når det bliver relevant.

En MVP er en mere udviklet og finpudset version af din prototype, der har nok funktioner til at være attraktiv for de tidlige brugere. Denne version af produktet kan lanceres og bruges til at validere konceptet (for at få proof of concept).

Når din prototype er blevet finpudset til en MVP, er det tid til at lancere den. I den video jeg udleverer, forklarer jeg hvordan du kan publicere dit produkt på nettet. Du har mulighed for at betale for yderligere vejledning vedrørende lancering, herunder opsætning af Google Analytics og lignende værktøjer. Efter lancering kan du vælge at fortsætte med at finpudse det selv, eller du kan betale mig for at videreudvikle det yderligere.

Hvis din MVP bliver en succes, og du begynder at generere indtægter, kan du fortsætte med at arbejde på det selv eller bede mig om at forbedre det yderligere. Dette sker mod betaling på timebasis eller ved at købe et klippekort.

Kunne du ikke finde svar på dit spørgsmål?